A csirkemellszeleteket egy picit kiklopfoljuk, és megsózzuk.
Egy serpenyőbe, forró olajban hirtelen átsütjük, majd fedő alatt félpuhára pároljuk. Ezután kivesszük, és félretesszük a húst.
A visszamaradt olajon az apróra vágott hagymát és az apróra vágott fokhagymát is kicsit pirítjuk. Meghintjük liszttel, és beletesszük a paradicsompürét, a fűszereket, és szükség szerint vizet.
A hússzeletet visszatesszük a mártásba, és tovább pároljuk. Közben megízleljük a mártást, és ha kell, sózzuk, fűszerezzük. Tálalhatjuk burgonyapürével, de spagettitésztával is kitűnő!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.