A megtisztított sárgaborsót előző este beáztatjuk. A csülköt alaposan megmossuk, majd 1,5 l hideg vízbe feltesszük főni, ha megpuhult, kivesszük a levéből, és még melegen kicsontozzuk.
A csülök főzőlevébe tesszük az átmosott sárgaborsót, hozzáadjuk a babérlevelet, a majoránnát, egy kevés borsot. Amikor a borsó félpuha, hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott zöldséget, és az erőleveskockát, és puhára főzzük.
A csülköt előmelegített sütőben ropogósra sütjük, majd felszeleteljük. A sárgaborsót előmelegített, mélyebb tálba szedjük. Tetejére fektetjük a csülköt, meghintjük vékony szeletekre vágott póréhagymával, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.