A csülköt megfőzzük sóval, borssal és ételízesítővel ízesített vízben (a levét felhasználhatjuk bableves főzéséhez).
Egy nagy sütőtál aljára öntünk 2 evőkanál étolajat, rászeleteljük a nyers burgonyát, a makói vöröshagymát, ráterítjük a savanyú káposztát, és a közepébe helyezzük a főtt, füstölt csülköt. A káposzta tetejére szeletelt füstölt szalonnát teszünk.
A sütőtálat lefedjük, és kb. 1 órán át sütjük közepes lángon, majd a tetőt levéve megpirítjuk a csülköt, mellette a köretet kicsit összekeverve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.