A főzelék elkészítéséhez a sárgaborsót edénybe tesszük, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Felforraljuk, majd alacsonyabb hőfokon elkezdjük főzni.
Amikor a borsószemek megpuhultak, hozzáadjuk a húsleves kockát és elkészítjük a habarást. Ehhez a tejfölt a liszttel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a főzelékhez, majd összeforraljuk.
A pörkölt elkészítéséhez az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a piros paprikát, gyors mozdulatokkal összekeverjük és hozzáadjuk a felkarikázott virslit. Összeforgatjuk, majd felöntjük vízzel és felforraljuk. Sóval és vegetával ízlés szerint ízesítjük. A főzeléket a pörkölttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.