A krumplit és a fehérrépát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és forró vízben félpuhára főzzük.
A céklát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, kevés vízben félpuhára pároljuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, vékonyan szeleteljük. A fokhagymát szintén pucoljuk, majd összezúzzuk, vagy apróra vágjuk.
Egy nagy serpenyőben vagy wokban felhevítjük az olívaolajat. A vöröshagymát megpároljuk az olajon. A zúzott fokhagymát hozzáadjuk. Összekeverjük, 1 pecig együtt pároljuk.
Hozzáadjuk az előfőzött krumplit és fehérrépát. Megkevergetjük, picit magasabb hőfokon néhány percig sütjük.
Az előfőzött céklát a zöldségekhez adjuk, és további 5 percig sütjük. Időnként megkevergetjük.
Ízlés szerint sózzuk, frissen őrölt borssal ízesítjük, végül megszórjuk egy marék felaprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.