A megmosott gombákat hosszúkás vékony szeletekre vágjuk. Egy serpenyőbe felhevítjük az olajat, rátesszük a gombát, rászórjuk a rozmaringot, és 5 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, majd félre tesszük meleg helyre.
Közben a kacsamellet a bőrénél beirdaljuk, és megsózzuk a bőrét és állni hagyjuk 1 órán át. Egy másik serpenyőbet felhevítünk és bőrével lefelé beletesszük a kacsamelleket, majd közepes erősségű hőn, vagy lángon pirosra sütjük mindkét felét. Ezután betakarjuk alufóliával, és így sütjük médiumra. 10 perc után levesszük, és pihentetjük a húst. Vékonyra szeleteljük, rizibizivel, és a gombával tálaljuk. Koktélparadicsommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.