A felkockázott tököt (héj és magok nélkül) eloszlatjuk egy sütőpapírral leterített tepsiben, és a 200 fokra (légkeveréssel 180 fokra) előmelegített sütőbe toljuk 25-30 percre.
A puhára sült tököt botmixerrel pépesítjük vagy krumplinyomón áttörjük, majd hűlni hagyjuk.
A tálba szórt lisztet elvegyítjük a cukrokkal, a sütőporral, a fahéjjal és a sóval. Hozzáadjuk a tojást és a tököt, majd folyamatos keverés közben belecsorgatjuk a tejet, és habverővel csomómentesre dolgozzuk.
A tésztamasszából olajjal vékonyan kikent serpenyőben a szokásosnál kisebb és vastagabb palacsintákat sütünk. Tetszés szerint juharsziruppal és almapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.