A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojásokat az édesítőkkel habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőtökpürét, majd lassan lassan a lisztet.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és rászórjuk a magmixet. Előmelegített sütőben 190 fokon 15 perc alatt megsütjük.
A mascarponét, az eritritet, a sütőtökpüré másik felét, a vaníliás cukrot a narancs lereszelt héjával és levével egy tálban alaposan összekeverjük.
Ha a tészta megsült, kivesszük a sütőből, kihűtjük, kettévágjuk, vastagon megkenjük a krémmel. Ha van türelmünk kivárni, betesszük a hűtőbe néhány órára. Krémhez alaposan összekeverjük a hozzávalókat, amig hűl a tészta betesszük a hűtőbe.
Megjegyzés
Nagyon finom! A fűszerektől pikáns lesz a tészta, a fekete borssal vigyázzuk, csak keveset tegyünk bele!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.