Készítsünk elő 4 poharat. Melegítsük meg a tejet a tejszínnel, a sütőtökpürével, a cukorral, a fahéjjal és a vaníliával. Fedjük le 10 percre. A zselatint áztassuk be, a keveréket melegítsük meg újra, majd oldjuk fel benne a kinyomkodott zselatint. Töltsük a poharakba, és hagyjuk kihűlni. Végül tegyük a hűtőbe, hogy megszilárduljon.
A ropogóshoz a tökmagot keverjük el az olajjal, a fűszerekkel és a sóval. Simítsuk a masszát kiolajozott tepsibe, és süssük 175 fokos sütőben 10 percig. Karamellizáljuk a cukrot 1 dl vízzel, majd vegyük le a tűzről, és keverjük hozzá a vajat, valamint a szódabikarbónát.
Forgassuk hozzá a felaprított fűszeres-tökmagos keveréket, és ismételten simítsuk kiolajozott tepsibe. Szórjuk meg a durva szemű sóval, és süssük 175 fokon további 10 percig. Ha kihűlt, vágjuk darabokra, és tálaljuk a panna cottával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.