Az olajat felforrósítjuk, majd kis adagokban megpirítjuk rajta a megtisztított, felkockázott húst. Ezután szűrőlapáttal átszedjük egy tiszta serpenyőbe, és a visszamaradt zsiradékon üvegesre sütjük a finomra vágott vörös- és fokhagymát. Hozzáadjuk a kimagozott, falatnyi darabokra vágott paprikát, a csilipelyhet és a fahéjat. További néhány percig együtt pároljuk, azután belekeverjük a darabolt paradicsomot és a paradicsompürét. Végül sózzuk és borsozzuk. Felforraljuk, majd kis lángon, lefedve 90 percig főzzük. Közben néhányszor megkeverjük.
Ezután hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát és répát, valamint a lecsepegtetett babot. Megszórjuk a felaprított csokival, és további 30-40 percig pároljuk. A durvára vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Sült burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.