A csirkemellet vágjuk fel kisebb kockákra. A gombát ízlés szerint szeleteljük fel. Az újhagymát vágjuk fel vékonyra, a fokhagymát vágjuk apróra.
Egy wokba (vagy serpenyőbe) öntsük bele az olajat, majd hevítsük fel. Tegyük bele a feldarabolt csirkemellet, majd 6-8 perc alatt fehéredésig pirítsuk. Ekkor szűrőkanállal szedjük ki, és tegyük félre.
A visszamaradt zsiradékba tegyük bele a vékonyra felszeletelt újhagymát, pároljuk pár percig, és akkor adjuk hozzá az apróra felvágott fokhagymát is. Ezután adjuk hozzá a gombát, ízlés szerint sózzuk, és pároljuk pár percig, majd adjuk hozzá a zöldborsót, és szórjuk meg a barna cukorral. Pár perc alatt pároljuk puhára, majd tegyük bele az elősütött csirkemellet, és keverjük össze.
Egy tálkában keverjük össze a citromlevet a szójaszósszal, majd öntsük rá a zöldséges csirkemellre. Óvatosan keverjük össze, majd 2-3 percig pároljuk tovább.
A kukoricalisztet keverjük simára egy pici vízzel, majd öntsük rá a zöldségekre, óvatosan keverjük össze, majd pár perc alatt, sűrítsük be a szaftot.
Tálaláskor a zöldséges sült csirkemellet párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.