A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben egy tepsit kikenünk vajjal. A megmosott, leszárított szilvát kimagozzuk és tetszés szerint cikkekre vágjuk, a diót durvára aprítjuk vagy ledaráljuk.
Robotgép habverője segítségével a vajat krémesre keverjük a cukorral és a sóval, majd egymás után hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és az íróval váltogatva, adagonként a masszába dolgozzuk.
A tésztát a tepsibe töltjük, elsimítjuk és egyenletesen meghintjük a fahéjas cukorral. Kirakjuk a vágott felületével felfelé fordított szilvával, megszórjuk a dióval, és az előmelegített sütőben sütjük kb. 30 percig. Kissé hűlni hagyjuk, végül kockákra vagy szeletekre vágjuk. Langyosan fogyasztva a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.