Elkészítés: Tálba szitáljuk a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a
fahéjat, és hozzáadjuk az apróbb darabokra vágott marcipánt, mindezt jól összekeverjük. Egy másik tálban a tojást jól kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal vagy vajjal és az íróval vagy tejföllel. A folyékony masszához adjuk a lisztes keveréket, jól összedolgozzuk, majd a szőlőszemeket óvatosan beleforgatjuk.
Kikent vagy papírkapszlikkal bélelt muffinformába töltjük, és a 180 °C-ra előmelegített sütőbe téve 20-25 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk 8-10 percig, majd rácsra téve kíhűtjük.
A kikevert cukormázzal megkenjük a muffinok tetejét, hagyjuk megszáradni. Díszíthetjük színes cukormázzal vagy cukrozott
szőlőszemekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.