A megmosott, szárazra törölt húst felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és lisztbe forgatjuk. Olívaolajon közepes lángon 4-5 perc alatt pirosra sütjük az érmék mindkét oldalát.
A zöldségeket felaprítjuk, olívaolajjal kikent tepsibe tesszük és kb. 15 perc alatt megsütjük. Rátesszük a paradicsompürét és ráreszeljük a sajtot.
Olajban kisütjük a hasábburgonyát. A húst a krumplival és a lecsós körettel tálaljuk.
Megjegyzés
Villámgyors vacsora pofonegyszerűen. Az összképet némi zöldfűszer teheti tökéletessé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.