A sertéshúst centis kockákra daraboljuk. A szalonnát, a paprikát és a paradicsomot felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk.
Egy lábosban 2 evőkanálnyi libazsíron megolvasztjuk a felkockázott szalonnát, amikor kezd pirulni, rádobjuk a hagymát, sózzuk, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, befűszerezzük, felöntjük a borral. Amikor a szaft besűrűsödik, hozzáadjuk a húst. Megszórjuk a pirospaprikával, lassú tűzön főzzük.
Egy másik edényben 1 evőkanál zsíron megpirítjuk a tarhonyát, sózzzk, borsozzuk, majd felengedjük 2 deci alaplével. Félpuhára pároljuk, félretesszük.
Amikor a hús teljesen megpuhult, hozzáadjuk a félkész tarhonyát, felöntjük kevés vízzel, ha szükséges, és készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.