Elkészítés: A tarhonyát kevés olajon rózsaszínűre pirítom, felöntöm 8 dl vízzel, ételízesítőt vagy sót adok hozzá, és fedő alatt puhára párolom. Közben a tojásokat keményre főzöm, megtisztítom, karikára vágom, kevés olajon öszekeverem a tojáskarikákat és a késhegynyi pirospaprikát, föleresztem kevés vízzel, majd hozzáadom a liszttel elkevert tejfölt, sózom és borsozom, és jól felforralom.
Tűzálló tálban soronként lerakom a tarhonyát és a mártásos tojást, majd forró sütőben átsütöm. Tálaláskor savanyúságot ajánlok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.