Az élesztőt felfuttatjuk a cukorral és a langyos tejjel. Ezután az összes hozzávalóból jól gyúrható tésztát készítünk, és meleg helyen pihentetjük 1/2 órát.
Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk. A zsírt a liszttel összekeverjük, kétfelé vesszük, egyik felével megkenjük a tésztát. Összehajtogatjuk, és ismét 1/2 órát pihentetjük. Ezt még egyszer megismételjük.
Utána 1,5-2 cm vékonyra nyújtjuk, rácsosan bevagdossuk a tetejét, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, megkenjük a felvert tojással, a tetejét megszórjuk szezámmaggal, és sütőlapra rakosgatva előmelegített sütőben, 200 fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.