A felmelegített libazsíron üvegesre sütjük a hagymát. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát és a megtisztított zúzát, megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt 1,5 órán keresztül pároljuk. Kis adagokban pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
Közben meghámozzuk, kimagozzuk és felaprítjuk a paradicsomot. Felforrósítjuk az olajat, rászórjuk a paradicsomot, sóval, borssal, cukorral és a lestyánnal ízesítjük, és közepes lángon megpirítjuk.
A tejfölt összekeverjük a vajjal, a darával és némi sóval. Vastag falú vagy teflonserpenyőben, nagy lángon, folyamatosan kevergetve 6 percen keresztül főzzük. A félbevágott baconszeleteket két szalvéta közé tesszük, és mikrohullámú sütőben 1 perc alatt ropogósra sütjük.
Két evőkanál segítségével galuskákat szaggatunk a puliszkából. A paradicsomos raguval meglocsolt zúzával és a baconnel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.