A burgonyát héjastul 15-20 percig főzzük, hogy félkemény, reszelhető állagú legyen. A tojásokat keményre főzzük. A tejszínt megmelegítjük, belenyomjuk a fokhagymát, megsózzuk és megborsozzuk.
Lapos hőálló tálba teszünk egy réteg burgonyát, ráreszelünk 2 db főtt tojást, meglocsoljuk tejszínnel, és megszórjuk reszelt sajttal. Majd mindenből még egy réteget teszünk rájuk.160 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük. Tálalás előtt hagyjuk langyosra hűlni, hogy a burgonya jól felszívja a tejszínt.
Megjegyzés
Fotó: Tóth András
Stylist: Filep Kata
Helyszín: Kuktanoda
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.