A meghámozott burgonyát és répát hajszálvékonyan felkarikázzuk. Összekeverjük a tejszínt, a tejfölt és az alaplevet. Sózzuk és borsozzuk, majd egy csipet frissen reszelt szerecsendiót hozzáadunk. Végül hozzáforgatjuk a finomra vágott petrezselymet.
Egy tűzálló tálat kivajazunk. Elrendezzük benne a burgonyakarikák felét. Elosztjuk rajta a répát, majd a sonkákat. A rétegeket a megmaradt burgonyával befedjük, és meglocsoljuk a tejszínes keverékkel. A felkockázott hagymával meghintjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.