A meghámozott, felkarikázott burgonyát 5 perc alatt majdnem teljesen puhára főzzük sós vízben. Ezután leszűrjük.
A darált húst kevergetve fehéredésig pirítjuk a felhevített olajon. A tűzről levéve kissé összetörjük villával, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A vajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a megtisztított, falatnyi darabokra vágott gombafejeket. Megsózzuk, megborsozzuk, azután lehúzzuk a tűzről.
A burgonyakarikák felét elrendezzük egy kivajazott tűzálló tálban, ráhalmozzuk a darált húst, majd elosztjuk rajta a megmaradt krumplikarikákat és a pirított gombát.
A tejszínt összekeverjük a meghámozott, átnyomott fokhagymával, a finomra vágott kaporral, valamint ízlés szerint sóval és borssal. A tálba locsoljuk, rátesszük a felkockázott bacont, megszórjuk a lereszelt sajttal, és a 200 fokos sütőben 40 percig sütjük, 30 percig fólia alatt, 10 percig nélküle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.