A tésztához a tojások sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral, aztán apránként hozzáadjuk a vizet és a narancs levét.
A tojások fehérjét felverjük. A liszthez keverjük a sütőport, és a kakaóport. A sárgájájához adagoljuk a fehérjét, és a kakaós lisztet folyamatosan hozzászitáljuk. Mindezt óvatosan keverjük ne törjük össze a tésztát.
Ha egyenletesen elkevertük, akkor egy sütőlemezt kibélelünk papírral, vagy szilikon lappal, és elkenjük rajta a piskótának való masszát.200 fokon előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt kettévágjuk.Az egyik lapot egy akkora tepsibe helyezzük, mint a mérete.A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, a tejszínt hozzáöntjük, és elkeverjük. Ha felolvadt az egész, a margarint belerakjuk. A hűtőbe tesszük. Amikor megköt, akkor egy robotgéppel kihabosítjuk.
A tejszínt a cukorral felverjük, és a zselatinfixxel és narancshéjjal elkeverjük. A piskótalapra kenjük a tejszínkrém felét, majd erre kerül a kihabosított csokikrém. Erre kerül a másik adag tejszínkrém, és befedjük a másik piskóta lappal. Lenyomkodjuk, és hűtőbe tesszük dermedni.
Gőz felett az étcsokit megolvasztjuk, a kevés olajjal. A lap tetejére elkenjük, és visszatesszük a hűtőbe. Vízbe mártott késsel szeleteljük a megfelelő dermedés után kockákra. Hagyjunk maradéknak csokikrémet, és akkor egy csillagcsöves zsákból díszíthetjük fel a tetejét a kockáknak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.