A lasagnetésztát kifőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint. Ha elkészült, leszűrjük, és langyos vízzel átöblítjük.
Az olajon üvegesre fonnyasztjuk a szeletelt hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát, az összezúzott fokhagymát és a felaprított kolbászt. 3 percig pirítjuk, majd hozzákeverjük a felszeletelt cukkinit, és még 1 percig együtt pirítjuk.
1-1 darab forró tésztalapot helyezünk 4 előmelegített tányérra. Elosztjuk rajtuk a kolbászos-cukkinis ragut, és a maradék tésztával befedjük. A darabolt konzervparadicsomot a levével együtt összeturmixoljuk, majd a lasagnéra locsoljuk, végül félbevágott koktélparadicsomokkal és petrezselyemzölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.