A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral és 2 ek főzött kávéval 15 percig verjük robotgéppel. Ezután fokozatosan hozzákeverjük a mascarponét. A csokit lereszeljük, és a masszához keverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a masszához keverjük.
A babapiskótákat megmártjuk a kávéban, és kirakjuk vele egy magas tál alját. Rákenünk egy adag krémet, majd ismét lerakunk egy réteg babapiskótát. A rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók (az utolsó réteg krém legyen). Ezután néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt megszórjuk a tetejét kakaóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.