A kávét összekeverjük a rummal, és hűlni hagyjuk. A tojások sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral és a lereszelt citromhéjjal habosra keverjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojásos-cukros masszát összekeverjük a mascarponéval és lazán beleforgatjuk a tojáshabot.
A babapiskóták felét egyenként a kávéba mártjuk, és egy tálba fektetjük, és rákenjük a krém felét. A maradék babapiskótát szintén megmártjuk a kávéban, és a krémre rétegezzük, végül beborítjuk a maradék krémmel. A süteményt kb. 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, és tálalás előtt a tetejére kakaóport szitálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.