A héjában főtt burgonyát áttörjük, elkeverjük a liszttel, 1 tojással és a fűszerekkel. Nudlit formázunk a tésztából, és lobogó vízben kifőzzük.
Időközben a hagymát üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a maradék 3 felvert tojást, és mielőtt megkötne, beleöntjük a kifőtt, leszűrt nudlit. A nudlikat nem kell öblíteni, tésztaszűrőben kell tartani pár percig, hogy a víz a természetes hő hatására elpárologjon, így nem ragad össze.
Jól átforraljuk, s ha a tojás megköt, már tálalhatjuk is. Ha valaki jobban szereti, akkor kicsit megpörkölhetjük a serpenyőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.