Egy nagy serpenyőben felhevítjük az olajat vagy megolvasztjuk a zsírt, és üvegesre pároljuk rajta a megtisztított, apróra kockázott vöröshagymát.
A csirkemájat megmossuk, lehártyázzuk, feldaraboljuk, és a serpenyőbe tesszük. Átforgatjuk a zsiradékon, hogy kérget kapjon, majd felöntjük az aszúval. Nagy lángon elpárologtatjuk a bort, és átsütjük a májat egészen addig, amíg a közepe is teljesen átsül. Közben majoránnával és borssal ízesítjük, majd, ha elkészült, megsózzuk.
A langyos májat turmixgépbe tesszük a vajjal együtt, és krémesre daráljuk. Jól záródó üvegbe tesszük, a tetejét megszórjuk a mazsolával. Bagettszeletekre kenve, kápiapaprika-kockákkal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.