Egy nagy serpenyőben felhevítjük az olajat vagy megolvasztjuk a zsírt, és üvegesre pároljuk rajta a megtisztított, apróra kockázott vöröshagymát.
A csirkemájat megmossuk, lehártyázzuk, feldaraboljuk, és a serpenyőbe tesszük. Átforgatjuk a zsiradékon, hogy kérget kapjon, majd felöntjük az aszúval. Nagy lángon elpárologtatjuk a bort, és átsütjük a májat egészen addig, amíg a közepe is teljesen átsül. Közben majoránnával és borssal ízesítjük, majd, ha elkészült, megsózzuk.
A langyos májat turmixgépbe tesszük a vajjal együtt, és krémesre daráljuk. Jól záródó üvegbe tesszük, a tetejét megszórjuk a mazsolával. Bagettszeletekre kenve, kápiapaprika-kockákkal megszórva tálaljuk.
2024.03.23.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.