Összekeverjük a darált húst a tojással és a sóval. Elosztjuk hat felé, minden egyes darabot beletekerünk egy-egy káposztalevélbe úgy, hogy a levél torzsájánál kezdve kezdjük feltekerni, majd a két végét benyomjuk.
Egy lábas aljába teszünk a káposztából egy maréknyit, erre rátesszük a füstölt húst, majd szorosan egymás mellé ráhelyezzük a töltött káposztákat. A tetejére helyezzük a maradék savanyított káposztát, megszórjuk a pirospaprikával és felöntjük annyi vízzel, hogy az egészet épp ellepje.
Nagy lángon gyorsan felforraljuk, majd lassú tűzön főzzük még 30-40 percig, míg a káposzta puha lesz. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.