Meghámozzuk a hagymákat, a vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát átpasszírozzuk. A tonhalkoznzervet, az olívabogyót és a kapribogyót leszűrjük, a tonhalat feldaraboljuk, az olivabogyókat felezzük.
Egy teflonserpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd hozzáöntjük az olívaolajat, és amikor sercegni kezd, rádobjuk a fokhagymát, majd, szinte azonnal hagymát, nehogy a fokhagyma megégjen, ésmegkeseredjen.
Amikor a hagyma üvegesre dinsztelődött, ráöntjük a sűrített paradicsomlevet, ízlés szerint fűszerezzük. Ha a paradicsom elfőtte savanykás ízét, beleöntjük a tonhalat,az olívabogyót és a kapribogyót, végül a reszelt parmezán felét, összekeverjük, majd lassú tűzön addig rotyogtatjuk, amíg megfő a tészta.
A tésztát kétszeres mennyiségű sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és egyenesen a mártásra öntjük. Összeforgatjuk, és parmezánnal bőven meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.