A töltelékhez a túrót habosra keverjük a tojások sárgájával, a porcukorral, vaníliás cukorral, lazítjuk a kemény habbá vert tojásfehérjével, és ízesítjük a reszelt citromhéjjal.
A karamellizált banánhoz, egy lábasban borostyán színűre karamellizáljuk a cukrot, majd hozzáadunk egy pici vizet, valamint a vajat.
Amikor a cukor és a vaj felolvadt, beletesszük a meghámozott és szeletekre vágott banánokat. Átforgatjuk, és 1-2 perc alatt összefőzzük. A palacsintákat megtöltjük a túrós töltelékkel és a karamellás banánnal.
A túrós tölteléket tovább ízesíthetjük aprított lime levéllel, vagy citromfűlevéllel. A babánt poharas desszertként is tálalhatjuk. Ebben az esetben főzőtejszínnel sűrítsük, és rummal, citromlikőrrel, stb. ízesítsük, tálaláskor tejszínhabbal díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.