A margarint habosra kikavarjuk a porcukorral, a tojássárgákkal és a vaníliás cukorral. Eldolgozzuk a túróval. Langyos tejben feloldjuk a zselatint, majd összekeverjük a túrókrémmel.
Az őzgerincformát fóliával kibéleljük. Először beleöntjük a túrós massza felét, gyümölcsöt, majd rumos tejben megáztatott babapiskótát teszünk rá, végül a massza másik felével betakarjuk.
Tetejét befedjük a fóliával, majd hütőbe tesszük dermedni 3-4 órát.
Tálaláskor tálcára borítjuk, lehúzzuk a fóliát, és szeletelve kínáljuk.
Megjegyzés
A receptet Rózsa Mónika küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.