A csirkemellet felvágjuk 2x2 cm-es kockákra. Fűszerezzük ízlés szerint borssal. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a lereszelt sajt felét is belekeverjük a masszába, végül a felkockázott csirkemellet is hozzáadjuk.
Két őzgerincformát kibélelünk egymás mellé fektetett baconszeletekkel. Erre rákanalazzuk a masszát, megszórjuk a maradék sajttal. Ráhajtogatjuk a bacont. 180 fokos (nem légkeveréses), előmelegített sütőbe toljuk kb. 40 percre.
Ha megsült, kivesszük és kiborítjuk a formából, majd visszatesszük még 10 percre, hogy a bacon jól megpiruljon rajta.
Megjegyzés
Egyik kedvencem! :-)
A receptet és a fotót Deadpoet küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.