A cukrot a keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az egész tojásokat, majd robotgéppel jó habosra keverjük. Amikor már jó habos, állandó keverés mellett hozzácsorgatjuk az olajat, majd a hideg vizet, és keverjük tovább 1-2 percig. Ezután hozzászitáljuk a lisztet, majd fakanállal, óvatosan összekeverjük.
A tortaformát sütőpapírral kibéleljük, majd beleöntjük és simítjuk a masszát. Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. 15 perc alatt (tűpróbáig) készre sütjük. (én légkeverésnél 150 fokon, 15 percig sütöttem)
A sütőből kivéve, pár percig a formában hagyjuk, majd rácsra helyezzük, és teljesen kihűtjük. Mivel a tortához 3 lapra van szükség, így a másik két lapot is megsütünk.
A keverőtálba beletesszük a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd hozzáadjuk a puha, felkockázott vajat, és simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a mascarponét, és szintén jó habosra keverjük. A Hulalát (v. habtejszínt) kemény habbá verjük, majd apránként, fakanállal, óvatosan hozzákeverjük a krémhez. Ezután megtöltjük a tortalapokat a krémmel és kívülről be is vonjuk vele.
A tejszínhez hozzáadjuk a vajat, és összemelegítjük, majd levesszük a tűzről. (jó meleg legyen, hogy a csokoládé elolvadjon benne) Ezután hozzáadjuk az apró darabokra tördelt csokoládét, és addig keverjük, még teljesen felolvad. Ezután rögtön a torta tetejére öntjük, ízlés szerint tojáscukorral díszítjük, majd pár órára a hűtőbe tesszük, hogy a krém és a csokoládé teljesen megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.