A búzadarát elkeverjük a tejjel, kristálycukorral, és tejbedarát főzünk belőle. Hagyjuk kihűlni, időnként megkeverjük. A tejszínt habbá verjük, hozzákeverjük a porcukrot és a vanília kikapart magját. A kihűlt tejbedarát összekeverjük a felvert habbal.
A cukorból a vízzel szirupot főzünk és hozzáadjuk az apró kockára vágott mangót, körtét, csipet sót és összeforraljuk.
A barnacukrot a vajon karamellizáljuk. Hozzáadjuk a sót, és a folyékony habtejszínt. Addig forraljuk kevergetés mellett, míg kissé besűrűsödik.
Az alaprecept szerint kisütjük a palacsintákat. A tészta közepét megtöltjük a tejbedara-habbal, batyukat formálunk belőle. Tányérra kis halmokat teszünk a gyümölcsből, erre helyezzük a palacsinta batyukat, melyet a karamell öntettel meglocsolunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.