A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A lisztet, a tojások sárgáját, az olajat, a tejet, a cukrot, a sót és a borsot összekeverjük csomómentesre, majd hozzáadagoljuk fokozatosan a szódavizet, végül beleforgatjuk a tojásfehérjét. Kicsit pihentetjük, addig elkészítjük a toppingot.
A zöldfűszereket apróra aprítjuk, hozzáadjuk a joghurthoz, belenyomjuk a fokhagymát, és a citromlevet. Sóval és borssal ízesítjük.
A palacsintákat jól kiolajozott serpenyőben kisütjük, vastagabbra, mint a hagyományos palacsintát szoktuk.
A töltelékhez a rokfortot a puha vajjal, a darált mandulával, a tejföllel összedolgozzuk. Hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, a porcukrot, a borsot, a sót, és habosra keverjük.
A lereszelt parmezánt kis halmokba rakjuk a sütőpapírra, és 200 fokon készre sütjük őket. Kihűlés után levesszük a sütőpapírról.
Ha kihűltek a palacsinták, megtöltjük a krémmel. Oldalait behajtva feltekerjük a palacsintákat és bepanírozzuk. Megforgatjuk a lisztben, utána a tojásban, majd a panko morzsában. Forró olajban arany barnára sütöm őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.