A palacsinta hozzávalóit összekeverjük és kisütjük.
A krémhez a fetát áttörjük, krémesre keverjük. Ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Hozzákeverjük a tejfölt is. Sűrű, krémes állagot kapunk. A lazacból 100 g-ot összeaprítunk és ezt is belekeverjük a krémbe.
A tejföl habhoz a petrezselymet összeaprítjuk a lehető legfinomabbra. A tejföllel, sóval, borssal elkeverjük. Szifonba töltjük, és belecsavarunk 1-2 patront. Hűtjük.
A tejföl krémhez a tejfölt sózzuk, borsozzuk. A tejszínt habbá verjük. Beleforgatjuk a tejszínbe.
A palacsintákat megtöltjük a krémmel és a tetejükre egy pici szelet lazacot teszünk. A tányér aljára a tejföl krém kerül. Egy tányér közepére állítjuk a tekercset és tejfölhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.