A sajtot lereszeljük, a petrezselyemzöldet felaprítjuk.
A lisztet a sütőporral elkeverjük. A tojást a sóval és cukorral felverjük. A tejet kicsit felmelegítjük és elkeverjük a tojással. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és alaposan elkeverjük. Beletesszük a petrezselyemzöldet, a zúzott fokhagymát és a reszelt sajtot és hozzáöntjük az olajat, majd a keveréket kézi robotgéppel alaposan eldolgozzuk.
A palacsintákat serpenyőben, kevés olajon megsütjük. Töltelékként tömlős sajtot, apróra vágott főtt tarját, zöldhagymát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.