Elkészítjük a palacsintatésztát: a lisztet, a tojásokat, a sót összekeverjük, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadagoljuk a tejet, amíg csomómentes masszát nem kapunk. A palacsintákat kiolajozott palacsintasütőben kisütjük, úgy, hogy világos színűek legyenek.
A hagymát megpucoljuk, apróra felkockázzuk, a vajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott, fűszerezett csirkemellet és megpirítjuk. A végén hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, majd a krémsajtot és alaposan összekeverjük. Az így elkészített töltelékkel megtöltjük a palacsintákat, a két szélét behajtjuk, majd feltekerjük.
A körtéket vékonyra szeleteljük és a palacsintabatyukkal együtt a grillrácson hirtelen megsütjük mindkét oldalukat.Frissen melegen tálaljuk.
Ha valami különlegessel szeretnénk meglepni a vendégeinket, akkor készítsük nekik ezt az ételt. Melegen, frissen az igazi, amikor folyik a sajt a közepén,és a grillezett körte nagyon jól illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.