Elkészítés: Az olívaolajon nagy lángon megpirítom a húst, majd hozzáadom a diót, a szezám- és lenmagot, és óvatosan, kis lángon tovább pirítom, mert még a tűzről levéve is könnyen megég! Félrehúzom a tűzről, és belecsorgatok 1 evőkanál mézet, 1 evőkanál szójaszószt, beleszórom a gyömbért, a sót, és rádobom a zöldségeket- gyümölcsöket. Adok hozzá 1 evőkanál worchestershire-szószt, némi borsot, csipet római köményt, és roppanós állagúra párolom.
A sajtszószhoz sűrű besamelt készítek, szerecsendióval, borssal, fehérborral ízesítem, és beleszórom a reszelt sajtokat. Burgonyafánkkal vagy krokettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.