Egy kis lábasban felhevítjük az olívaolajat, majd üvegesre pároljuk rajta a megtisztított, felaprított vörös- és fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsompürét. Ha túl sűrű, felhigítjuk egy kevés olajjal vagy vízzel. A keveréket némi sóval, borssal, a cukorral és a csilivel ízesítjük, azután kis lángon, kevergetve főzzük 10-15 percig.
A virsliket megfőzzük a szokott módon. A hot dog kifliket megmelegítjük.
Összeállítjuk a csilidogokat. Rétegezzük a hosszában félbeszelt hot dog kiflikbe a felkarikázott uborkát és a meghámozott, felszeletelt lila hagymát, majd ráteszüml 1-1 db virslit, végül rájuk kanalazunk egy kevés csiliszószt és majonézt. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.