Az öntethez a tejfölt, a joghurtot, a mustárt és a citrom levét alaposan összekeverjük, a petrezselyemzöldet finomra vágjuk, 1-1 csipet sóval és fehérborssal együtt a joghurtos mártáshoz adjuk (a fűszerezésen finomítunk később is). Felhasználásig hűtőszekrényben tároljuk.
Amíg a tartármástás hűl, a diót durvára vágjuk, és egy száraz serpenyőben illatosra pirítjuk. A zellert hámozóval megpucoljuk, majd kisebb hasábokra vágjuk (kb. 0,5x2 cm-esekre). Az almát, hámozás nélkül, a sajttal együtt, hasonló méretűre daraboljuk. A tartárral összeforgatva és a pirított dióval megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.