A rizst puhára főzzük, a húst egy serpenyőben megsütjük, a zöldségeket pedig kis lángon enyhén megpirítjuk. Amikor ezzel elkészültünk, egy nagy tálban összekeverjük őket, közben pedig fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, korianderrel és oregánóval.
Egy tepsibe borítjuk az egészet, majd egyenletesen elosztjuk benne a rizses húsos zöldséges keveréket. A tetejét megkenjük tejföllel, majd ráreszeljük a sajtot.
Végül 180-190 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük. Ha a sajt a elkezd pirosodni, akkor elkészült a zöldséges-húsos rakottas.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.