Puhára dinszteljük az apróra vágott hagymát a zsírban, és beletesszük a felkockázott sertéshúst. Körbepörköljük, rászórjuk a pirospaprikát, enyhén megpíritjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot. Köménnyel, zellerlevéllel, sóval, borssal fűszerezzük. Lassú tüzön , folyamatosan kevergetve kb. 40 percig főzzük. Ha szükséges kevés vizet öntünk alá.
Hozzáadjuk a meghámozott, felkarikázott zöldségeket, meg a zöldborsót.
Felöntjük 1 liter vízzel. Addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Újra sózzuk, borsozzuk, beletesszük a tarhonyát, és azt is puhára főzzük a gulyásban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.