Elkészítés: Kevés olajra dobom a megtisztított, felkarikázott zöldségeket, a megmosott borsót és az egészben hagyott, megtisztított hagymát. Picit fonnyasztom, párolom őket, majd felötnöm vízzel, beleteszem a leveskocát, némi ételízesítőt és sót.
Közben elkészítem a grízgaluskát: a tojások fehérjét felverem, majd beleteszem a sárgákat, ízesítem ételízesítővel, és annyi grízt teszek bele, hogy sűrű tésztát kapjak. Állni hagyom, míg fő a leves. Arra kell vigyázni, hogy ne legyen túl sok a dara, ne legyen túl kemény, mert állás közben még keményszik!
Amikor már megpuhultak a zöldségek, nagykanállal a levesbe kanalazom a galuskát, kb. negyed kanálnyi legyen egy galuska, mert a levesben megdagad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.