A tálalás előtti napon a húst és a gerslit külön edényben áztassuk be hideg vízbe. Másnap mossuk meg a húst, kockázzuk fel. A gerslit szűrőbe téve öblítsük át.
A kétféle hagymát és a répát hámozzuk meg, a hagymákat vágjuk finomra, a répát aprítsuk fel a megtisztított zellerszárakkal együtt. Forrósítsuk fel az olajat, és fonnyasszuk meg rajta a hagymákat. Forgassuk hozzá a húst, a gerslit és a paradicsompürét. Pirítsuk pár percig. Öntsük fel 1,5 l vízzel, adjuk hozzá a babérlevelet. Forraljuk fel, majd kis lángon, lefedve főzzük a húst és gerslit majdnem puhára.
Adjuk hozzá a répát meg a zellert. Ízesítsük sóval, borssal és egy nagy csipet majoránnával, majd főzzük a levest addig, míg az összes alapanyag megpuhul. Petrezselyemmel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.