Elkészítés: A körtéket vágjuk kockára, a héjukból és a magházukból készítsünk pedig fűszerkivonatot. A vízhez adjunk hozzá citromot, fahéjat, szegfűszeget, sót, cukrot. Amikor az ízek már alaposan összeértek, szűrjük le a fűszermixünket. Adjuk hozzá a kockára vágott körtét, és az egészet együtt forraljuk össze.
Magasfalú serpenyőbe öntsünk egy kis olívaolajat. Amíg felhevül, vágjuk össze a hagymát, majd tegyük rá a hagymát az olajra, majd lassan kanalazva adjunk hozzá forró húslevest. Egy palack Sauvignon Blanc-t osszunk ketté. A megfonnyadt hagymához adjuk hozzá a rizst, és öntsük fel 2 dl fehérborral. Miután a bor elpárolgott, adjuk hozzá a körtét és a levét, majd várjunk egy keveset. Amikor a rizs már majdnem teljesen megpuhult, öntsük rá a Milli főző tejkrémet. A tejkrémben az a trükk, hogy nagyon alacsony a zsírtartalma, mégis tökéletesen helyettesíti a főzőtejszínt. Végül hozzáadjuk a reszelt parmezánt, és a friss zsályaleveleket. Az egészet még egyszer forraljuk össze, és már tálalhatjuk is!
A zsályás-körtés rizottót mélytányérba öntjük, megszórjuk egy kis ruccolával, és szeletelt parmezánnal!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.