A húst megtisztítjuk, 12 szeletrevágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk és megborsozzuk a szeleteket, mindegyikre 1 szelet sonkát és 1 db zsályalevet teszünk, és fogvájóval rögzítjük.
Serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olajat. A hússzeleteket előszörmegpirítjuk a zsályás oldalukon, majd megfordítjuk őket.Aláöntjük a bort, és puhára sütjük a húst.
A bagettet felszeleteljük, és megpirítjuk. Meglocsoljuk a hús szaftjával, majd mindegyikre 1-1 szelet sült húst teszünk. Melegen tálaljuk.
Megjegyzés
A recepthez ajánljuk:
Törley Orfeum Rosé
Az Orfeum Rosé mind színvilágával, mind tökéletes gyöngyözésével 6-8°C-ra hűtve nyújt igazi élményt a fogyasztók számára. Savanykás gyümölcsök, lazacos étkek, pikáns édességek kísérőjeként ajánljuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.