Az almákat megmossuk, majd egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A vajon megpároljuk a reszelt almát, és megszórjuk a fahéjjal.
4 dl vízben elkeverjük a pudingport, majd hozzáadjuk a folyékony édesítőt és a tojássárgáját, és sűrű krémet főzünk belőle. Hozzáadjuk a párolt almát és egy kevés vaníliaaromát, majd levesszük a tűzről. A tojásfehérjét felverjük, és óvatos mozdulatokkal a krémhez keverjük.
Egy közepes méretű tál aljára tesszük a keksz felét, majd ráöntjük a krém felét. Ezután lerakjuk a maradék kekszet és ráöntjük a maradék krémet. Keksszel, almaszeletekkel és egy kevés fahéjjal díszítjük. Tálalás előtt néhány órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.