Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon a megdinszteljük, majd hozzáadjuk a borsót, megsózzuk és összepároljuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel.
A répát, a petrezselymet és a karalábét meghámozzuk, majd apró kockákra vágjuk. Ezeket is hozzáadjuk a leveshez, ízesítjük sóval és ételízesítővel.
5 percig főzzük, majd a kis kockákra vágott burgonyát is beletesszük és még 10 percig főzzük.
Ameddig fő a leves, elkészítjük a galuskát. Ehhez egy tálba tesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a tojást, pici sót és fokozatos víz hozzáadásával (0,5 dl) nokedli tésztát keverünk belőle.
A galuskákat az elkészült, de még forrásban lévő levesbe szaggathatjuk. Amikor feljönnek a felszínre, főzzük még 1-2 percig. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.