A tésztát forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott útmutatás szerint kifőzzük. Félreteszünk 1/2 dl főzővizet, majd leszűrjük és lecsepegtetjük a tésztát.
Száraz serpenyőben ropogósra sütjük a baconszeleteket, majd kiszedjük, és felaprítjuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a megtisztított, felkockázott csirkemellet.
Meghintjük némi sóval, borssal és a fűszerkeverékkel, hozzákeverjük a meghámozott, átnyomott fokhagymát, a kissé felengedett borsót, a tejfölt, a tejszínt, továbbá a félretett főzővizet, és felforraljuk. Azután közepes lángon addig főzzük, amíg a hús és a borsó megpuhul.
A csirkés keverékhez forgatjuk a felaprított mozzarellát egy kevés parmezánnal együtt, és addig főzzük tovább, amíg a sajtok kissé megolvadnak. Végül beleforgatjuk a tésztát. Az aprított baconnel és a finomra vágott petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.